Vacature zomerkrachten

Heb jij deze zomer zin en tijd om iets voor een ander te doen? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan zomervrijwilliger bij Stichting Babyspullen! Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar:

Zomerkrachten

Wat doe je?

Dat is geheel afhankelijk van wat jij leuk vindt om te doen. Wij kunnen hulp gebruiken met het sorteren en vouwen van gedoneerde babyspullen, maar bijvoorbeeld ook met het schoonhouden van de werkplekken, inpakken van de babystartpakketten, werven van nieuwe fondsen en/of administratie. Ben je ergens heel goed in, maar staat het hier niet omschreven laat het ons weten. Alle hulp is welkom!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons deze zomer kunnen helpen. Dat kan een vast aantal dagen en/of weken maar ook een losse ochtend. Deze zomer kan alles bij ons! Heb jij een ochtend of middag tijd over? Of zit je bijvoorbeeld (tijdelijk) zonder werk en wil je je tijd toch zinvol besteden? Dan zoeken wij jou!

Wat krijg jij ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Jaarlijks gaat het om 20.000 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?

Wij zijn heel blij met alle hulp! Je kunt je aanmelding of vragen sturen naar onze recruiter Kim Werensteijn via vacatures@stichtingbabyspullen.nl.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Spread the love