Coördinator Fondsenwervingsteam

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En vind jij het leuk om de coördinatie rondom het werven van fondsen op je te nemen? Dan zoeken wij jou!

Stichting Babyspullen is een non-profit organisatie die volledig afhankelijk is van o.a. fondsen, sponsoring, donaties en vrijwilligers. Om dit in goede banen te leiden zijn wij met spoed op zoek naar een:

Coördinator Fondsenwervingsteam

Wat doe je?

Je inventariseert en coördineert de kansen en mogelijkheden op gebied van fondsenwerving. Je monitort, motiveert en geeft sturing aan de vrijwilligers van het fondsenwervingsteam (drie personen). Daarnaast ben je zelf ook actief bezig met het werven van fondsen, donaties en subsidies. Verder informeer en adviseer je het bestuur ten aanzien van fondsenwerving. Ten slotte organiseer en faciliteer je 1x per 2 maanden de vergaderingen van het fondsenwervingteam.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk contact maakt met anderen, proactief en zelfstandig is. Je vindt het leuk om vrijwilligers te enthousiasmeren en vindt het leuk om (nieuwe) bedrijven te benaderen. Ervaring met fondsenwerving is een pre. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 8 uur per maand, is op vrijwillige basis en kan gewoon vanuit huis.

Wat krijg je ervoor terug?

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, lever je een maatschappelijke bijdrage en ben je van harte welkom op de jaarlijkse BBQ met alle vrijwilligers!

Wie zijn wij?

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Dagelijks gaat het om meer dan 50 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt nieuwe en gebruikte babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar recruiter Kim Werensteijn, vacatures@stichtingbabyspullen.nl. Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht via dit mailadres.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Spread the love