Vacature administratievrijwilliger

Wil jij bijdragen aan een goede start voor elk kind? En ben jij nauwkeurig, communicatief vaardig en administratief sterk? Word dan vrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Voor de versterking van ons enthousiaste vrijwilligersteam in het sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar:

Administratievrijwilliger
(minimaal 2 dagdelen per week)

Wat doe je?
Rondom de aanvraag en uitgifte van babystartpakketten komen heel wat administratieve werkzaamheden kijken; o.a. het beantwoorden en registreren van de inkomende mails en verwijsbrieven, het behandelen van aanvragen, het registreren van uitgaande pakketten en het bijhouden van gegevens in het CRM-systeem (klantrelatiebestand). Ook wordt Stichting Babyspullen veel gemaild en gebeld met vragen. Je werkt samen in een team van enthousiaste vrijwilligers en wordt aangestuurd door een coördinator.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die minimaal 2 dagdelen per week in ons sorteer- en distributiecentrum in Heerhugowaard kunnen werken. Je bent een proactief persoon en hebt ervaring met administratieprogramma’s als Outlook, Excel en een CRM-systeem. Je hebt uitstekende Nederlandse taalvaardigheden in woord en schrift. Je bent nauwkeurig en enthousiast en vindt het leuk om mee te denken over verbeteringsmogelijkheden binnen de organisatie.

Wat krijg jij ervoor terug?
Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en organiseren wij elke zomer een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!
Dit kan ook een mooie kans zijn voor mensen die geen (betaalde) baan hebben en de stap naar een betaalde baan willen verkleinen.

Wie zijn wij?
1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede, in sommige grote steden is dat zelfs 1 op 4 kinderen. Jaarlijks gaat het om 20.000 baby’s die in armoede geboren worden. Stichting Babyspullen zet zich in voor deze kinderen. De stichting verzamelt babyspullen, maakt daar babystartpakketten van en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Stichting Babyspullen is een landelijke organisatie die werkt vanuit Heerhugowaard. Bij de stichting werken meer dan 200 vrijwilligers die actief zijn op diverse vlakken: van het inzamelen, transporteren, sorteren en inpakken van de kleding en babyspullen tot aan ondersteuning op het gebied van administratie, communicatie, evenementen, transport etc.

Interesse?
Ben jij de juiste persoon voor deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar recruiter Kim Werensteijn, info@stichtingbabyspullen.nl. Ook voor vragen over de functie kun je bij haar terecht via dit mailadres.

Naast deze vacature hebben wij ook veel andere mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten. Kijk op www.stichtingbabyspullen.nl voor actuele vacatures of stuur je cv met een begeleidende mail naar bovenstaand mailadres. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Spread the love