… omdat elk kind recht heeft op een goede start!

Hannelore: Goed Speelgoed

hanneloreHannelore Zwitserlood is bekend van radio 538, waar ze elke middag te horen is met het nieuws. Niels Geusebroek schreef voor haar het liedje ‘Take your Time Girl’ op de hartslag van haar ongeboren baby. Inmiddels is baby Olivia al anderhalf jaar oud. Hannelore steunt Stichting Babyspullen en zal voor ons regelmatig een blog schrijven over haar werk bij de radio en haar twee dochters.

Goed speelgoed

Als BM’er (Bekende Moeder) val je soms keihard met je neus in de boter, want toen Olivia een paar maanden oud was kreeg ik een bijzondere uitnodiging… Ik mocht op een mama-evenement voor BN’ers komen, dat bol stond van de sponsoring! Tussen alle bekende presentatrices, zangeressen en actrices prikte ik een sjiek vorkje mee, ging braaf op de foto voor de paparazzi en hoorde vervolgens alle praatjes van een stuk op twaalf sponsors aan. Die stonden daar met zonnebrillen, wandelwagens, krultangen, luiertassen, wax-behandelingen, dieetproducten en speelgoed. Ik had nog geen idee waarom ik bij aankomst mijn autosleutel had moeten inleveren, maar na afloop bleek dat al deze artikelen in mijn auto waren geladen! Ik paste er zelf nog nauwelijks bij en moest bijna huilen! Al die spullen, voor mij?! Zelfs de andere bekende moeders waren onder de indruk hoor, dus het was echt heel bijzonder. Maar ik moest drie dagen bijtrekken. En opruimen, want het paste helemaal niet in mijn huisje. Natuurlijk heb ik veel dingen weggegeven, maar het speelgoed van-dat-ene-bekende-merk-waar-ik-vroeger-zelf-ook-mee-speelde heb ik gehouden. Dat moest een hit worden! Meestal koop ik veel speelgoed via Marktplaats en op Koningsdag, dus ik werd zelfs al blij van de dichte verpakking.
En wat vond Olivia ervan? Was zij net zo enthousiast als haar mama? Besefte zij wel hoe leuk en luxe dat speelgoed was? Het antwoord is: nee. Ze vindt het derdehandspeelgoed (van marktplaats, waar haar oudere zus nog mee heeft gespeeld) minstens zo leuk. En ze is zelfs langer zoet met een doos tissues (zie foto), een lege wc-rol en natuurlijk met onze hond.
Iemand nog speelgoed nodig? Het is zo goed als nieuw.
Spread the love