Hannelore: Miss Marktplaats

hannelore met kindjes
Blog Hannelore: Miss Marktplaats

Hannelore Zwitserlood is bekend van radio 538, waar ze elke middag te horen is met het nieuws in het programma van Ruud de Wild. Niels Geusebroek schreef voor haar het liedje ‘Take your Time Girl’ op de hartslag van haar ongeboren baby. Inmiddels is baby Olivia al bijna een jaar oud. Hannelore steunt onze stichting en zal voor ons regelmatig een blog schrijven over haar werk bij de radio en haar twee dochters.

Hoe duurzaam is jouw babykamer, vroeg iemand mij laatst. Daarmee bedoelde ze natuurlijk of ik geen meubels van fout hout heb en wel rompers heb van eco-katoen. Trots kon ik melden dat Olivia slaapt in een zéér duurzaam en verantwoord kamertje. En ook nog eens verrassend goedkoop. Het bedje, de commode en de kledingkast zijn namelijk nog van haar grote zus geweest en hadden we zes jaar geleden gekocht via Marktplaats. Tweedehands dus. En dat geldt ook voor de schommelstoel, het beddengoed en heel veel kleertjes. Natuurlijk koop ik af en toe wel iets nieuws. De stickers voor op de muur bijvoorbeeld, zodat het kamertje er toch ineens heel anders uitziet dan tijdens de vorige ronde. Bovendien kon ik de bloemetjes op strategische plekken plakken, waardoor we de boel niet opnieuw hoefden te schilderen. Daar werd de papa ook blij van. Natuurlijk heeft het ook wel wat om alles fonkelnieuw te kopen (of te krijgen), maar van mij hoeft het niet. En mocht er iemand over een jaar interesse hebben in zo’n beetje víerdehands meubeltjes, dan mag je je melden. Goed voor je portemo…uhm…het milieu!

Hannelore

Spread the love